Vacatures

Vacatures voor gastouders

Vacature gastouder

Vanwege groei van onze organisatie zijn wij in de Achterhoek voortdurend op zoek naar enthousiaste kandidaten met een pedagogische of andere kindgerichte opleiding die gastouder willen worden. Als gastouder verzorg je de opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. De opvang kan plaatsvinden in jouw eigen woning of bij de vraagouder thuis.

Functie-eisen

Gastouderopvang is uitgegroeid tot een professionele vorm van kinderopvang. Het verzorgen en opvoeden van andermans kind is een flinke verantwoordelijkheid. Als gastouder moet je dan ook over goede kwaliteiten beschikken en minimaal in het bezit zijn van een diploma MBO Helpende Zorg &Welzijn of vergelijkbaar. Het beheersen van de Nederlandse taal is ook belangrijk.

Interesse?
Bel dan met 0315-231775 of stuur je motivatie naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of per post naar Juut & Co, Nijverheidsweg 7, 7071 CH Ulft.Wij komen graag in contact met gastouders. Hieronder staan een aantal vacatures.
Heb je belangstelling, bel dan 0315-231 775 voor meer informatie.

 


DOETINCHEM
Aanvraag: 1 meisje van 10 jaar
Oppaslocatie: bij de vraagouder
Dagen/tijden: maandag, dinsdag en donderdag (NSO)
Ingangsdatum: oktober 2017
Opmerkingen: betreft vervanging tot februari 2018

HALLE
Aanvraag: 2 jongens van 9 en 11 jaar
Oppaslocatie: bij de vraagouder
Dagen/tijden: flexibel van ma-vrij
Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk
Opmerkingen: voorschoolse en naschoolse opvang

LICHTENVOORDE
Aanvraag: 2 kinderen van 2 en 4 jaar
Oppaslocatie: bij de vraagouder
Dagen/tijden: woensdag van 13.00-18.00, dinsdag en vrijdag flexibel van 13.00-17.00 (wel 2 keer in de maand)
Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk!

DOETINCHEM
Aanvraag: 4 kinderen (3,5,7 en 9 jaar)
Oppaslocatie: bij de vraagouder
Dagen/tijden: flexibel van ma-vrij
Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk!
Opmerkingen: voorschoolse en naschoolse opvang


BREDEVOORT
Aanvraag: 4 kinderen (2, 5, 7 en 9 jaar)
Oppaslocatie: bij de vraagouder
Dagen/tijden: Woensdag hele dag (10.30-18.30) en de ene week de zaterdag andere week de zondag (10.30 - 18.00/18.30)
Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk!
Opmerkingen: zelfstandig persoon

SILVOLDE

Aanvraag: 1 meisje van 11 jaar en jongen van 9 jaar
Oppaslocatie: bij de vraagouder
Dagen/tijden: maandag, woensdag en donderdag NSO
Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk!
Opmerkingen: maandag en donderdag van 16.00 - 21.00 (mag ook 14.15 - 21.00) woensdag (16.00 - 18.00) samen met de kinderen eten en naar bed brengen

DIDAM
Aanvraag: 3 kinderen (4, 6 en 8 jaar)
Oppaslocatie: bij de vraagouder
Dagen/tijden: Maandag (14.00 - 18.00)
Ingangsdatum: 1 november 2017
Opmerkingen:

BELTRUM
Aanvraag: 3 kinderen (3, 4 en 10 maandag)
Oppaslocatie: bij de vraagouder
Dagen/tijden: Maandag hele dag en een donderdag of vrijdag om de week een hele dag
Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk!
Opmerkingen: jongste 2 naar school brengen en weer ophalen

 

Aangeboden.

Plaats: Groenlo

Mijn naam is Wencke Huurneman. Ik ben 26 jaar en woon in Groenlo. Al sinds mijn jeugd ben ik dol op kinderen! Door het oppassen, stages in de kinderopvang en vrijwilligster te zijn geweest op een peuterspeelzaal, heb ik veel ervaring.

Aangezien ik gastouder aan huis ben, vindt de opvang plaats bij de kinderen thuis. Kinderen zijn daardoor in hun eigen vertrouwde omgeving!

Inmiddels werk ik al 5 jaar als gastouder. In die tijd heb ik bij verschillende gezinnen gewerkt: bij zowel kleine als grote gezinnen, op de boerderij en in de stad. Ook heb ik heel diverse gewoontes en regels met betrekking tot het opvoeden van kinderen voorbij zien komen. Van al deze ervaringen heb ik veel geleerd!
Mijn kinderopvang

Ik hou van het werken met kinderen. Als gastouder wil ik ervoor zorgen dat de kinderen een leuke en gezellige dag hebben! Ik wil actief zijn met de kinderen, knutselen, gezellig een spelletje doen en buiten spelen.

Voorlezen doe ik veel, ik ga regelmatig met de kinderen naar de bibliotheek om boeken uit te zoeken en vervolgens gezellig thuis op de bank de boeken voor te lezen. Dit is vaak een moment van rust en het stimuleert de taalontwikkeling.

Bakken is een hobby van mij. Met de opvangkinderen maak ik ook graag koekjes, cakejes, pepernoten, appelflappen etc. Dit valt bij de kinderen vaak in de smaak, letterlijk en figuurlijk!

En wat ik uiteraard ook graag doe met de kinderen is het maken van uitstapjes: naar de kinderboerderij, speeltuin of zwembad. Zeker niet te vaak, maar bijvoorbeeld in de vakantie of bij een studiedag van school.

Drie jaar geleden heb ik de VVE-Kiki cursus gevolgd en heb het certificaat behaald. Met deze methode kan ik kinderen van 0 tot 4 jaar stimuleren in de ontwikkeling door verschillende activiteiten aan te bieden. Door o.a. Vakbladen en nieuws over gastouderopvang op internet wil ik zoveel mogelijk weten en bijblijven.

Rust, reinheid en regelmaat vind ik belangrijk. Toch ben ik ook flexibel. Bijvoorbeeld als een kind een keer niet of wat later naar bed gaat, de indeling kan ik aanpassen naar het ritme van de kinderen. Ik kan ook genieten van “Prietpraat”. Een leuke uitspraak van een jongetje: “Ik wil later wel met jou trouwen, Wencke!”Plaats: Etten

Het kleine paradijs in Etten is een gezellige en liefdevolle huis. Waar elk kind zich kan ontwikkeling op zijn manier. Ik ben een geregistreerde gastouder sinds 2012. Ik heb al bij verschillende gezinnen thuis gewerkt.
Sinds mei 2015 werk ik in mijn eigen huis. Op de maandag,dinsdag,donderdag en de vrijdag gehele dag. Vanaf 3 februari dit jaar werk ik ook op de woensdag thuis. Daarnaast werk ik de zaterdag bij een gezin in Ulft.
Ik doe de werk met heel veel zorg, geduld, liefde.
Elke dag maken we er een klein feestje van en doen we leuke dingen. Knutselen, zingen, spelletjes, buiten spelen ect. Elk kind moet zich zelf kunnen ontplooiing. Ik woon in een kindvriendelijk hofje

met een mooi groot grasveld voor ons huis. En de omgeving zijn meerdere speeltuinen aanwezig.
Elke ochtend mogen de kinderen bij aankomst eerst zelf spelen. Als de kinderen er zijn gaan we of een activiteit doen of we zijn creatief bezig. 10.00 uur gaan we fruit eten. Daarna ligt aan het weer gaan we voor buiten spelen, anders binnen. Ik werk vaak met thema's.
Om 12. 00 uur gaan we brood eten. Na het brood eten, kunnen de kinderen nog even lekker spelen. De kinderen die nog moeten slapen gaan naar bed , de rest gaat met mij een spelletje doen/ zelf spelen. 's middags met toestemming van de ouder 1 snoepje en drinken. Daarna spelen of buiten rennen, ravotten.
Kinderen worden in de loop van de dag opgehaald. Het ritme kan ook nog wel eens anders zijn.
Wilt u een afspraak maken of gezellig eens komen kijken , neem dan contact op met Juut & Co.
Ik heb op dit moment nog plek op de maandag, dinsdag en de woensdag.


 


Plaats: Gaanderen

Opvangsoort: gastouder Saskia
Beste ouder(s)/verzorger(s),

mijn naam is Saskia Temmen, 32 jaar en moeder van een zoon van 2,5 jaar en een dochter van 3 maanden.

Per 1 januari 2015 start ik mijn eigen kleinschalige kinderopvang 'Beestenboel' bij mij thuis. Ik woon vrijstaand, aan de rand van het dorp Gaanderen met weiland als achtertuin. Hier hebben we een speelveld met huisje en glijbaan voor de kinderen maar ook mini-schaapjes, lammetjes, kippen, kuiken en binnenkort ezels. Ook wil ik samen met de kinderen naast het verzorgen van de dieren een moestuin maken waar we lekker in kunnen tuinieren. Spelenderwijs verantwoordelijkheid hebben over je eigen plantjes, de verzorging van de dieren en het ontdekken van de buitenwereld.
Het belangrijkste in werken met met kinderen is dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. Graag vertel ik u meer over mijn manier van werken, vraag vrijblijvend informatie bij Juut & co of nog leuker; een kennismakingsgesprek aan! Groet, SaskiaPlaats: Varsseveld

Opvangsoort: gastouder Hanneke

Hanneke heeft nog plek voor een aantal kindjes. Ze woont in Varsseveld.

Houdt van kinderen het liefst een baby. Ze vindt het leuk om kennis over te brengen op de kinderen. Ze houdt van structuur. Dagen en tijden in overleg met Hanneke.


Plaats: Varsseveld

Opvangsoort: gastouder Chantal
Deze gastouder is beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag. De woensdag en de vrijdag zijn in overleg. Ze heeft zelf twee kinderen. Ze is graag met kinderen bezig en vindt het leuk om ze te zien opgroein en hier ook een onderdeel van de te zijn. Ze denkt graag met de ouders mee, let op de behoefte van het kind en stemt daar haar aanbod op af. Ze is vrolijk, enthousiast, creatief en spontaan.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________________

Voor meer informatie over bovenstaande gastouders kunt u contact opnemen met Juut & Co, 0315-231775