Over Juut & Co


Juut & Co is in 1997 gestart als Gastouderbureau. Mede door de steeds groter wordende
vraag naar professionele kinderopvang opende Juut & Co in april 2009 haar kinderdagverblijf te Ulft en in datzelfde jaar startte Juut & Co in hetzelfde pand met de eerste groepen Buitenschoolse opvang. Naderhand hebben wij nog een kinderdagverblijf in Barlo geopend en nog diverse BSO locaties. In 2015 nam Juut & Co diverse peuterspeelzalen over in de achterhoek en startte met peuteropvang.

Kantoor en Kinderdagverblijf / BSO zijn gevestigd aan de Nijverheidsweg 7 te Ulft. Het Kinderdagverblijf heeft 4 groepen, ingedeeld op leeftijd. Tevens is er een Kinderdagverblijf in Barlo. In meerdere plaatsen in de Achterhoek zijn Peuteropvang- en Buitenschoolse Opvang locaties van Juut & Co.

Kinderopvang Juut & Co biedt flexibele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Het kinderdagverblijf is voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Peuteropvang is voor kinderen van 2 tot 4 jaar en de Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Gastouderopvang is mogelijk voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Juut & Co heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het Kinderdagverblijf en de Buitenschoolse opvang worden gerund door professionele leidsters met jarenlange ervaring in de kinderopvang. De bemiddelingsmedewerkers van het Gastouderbureau hebben ruime ervaring in professionele bemiddeling tussen ouder(s) en gastouder.

Veel kinderen in de Achterhoek vinden inmiddels een vertrouwde plek bij Juut & Co. Via de Gastouderopvang in een huiselijke omgeving of op het Kinderdagverblijf in een omgeving die helemaal gericht is op kinderen, waar ze samen kunnen spelen, ontdekken en grenzen leren kennen. Bij de peuteropvang is onder andere aandacht voor de ontwikkeling van het kind als voorbereiding op de basisschool. Bij de Buitenschoolse Opvang is voor elk kind wat te beleven en zijn er uitstapjes.