Groepsindeling


Samenstelling

De samenstelling van de groepen is in de leeftijd van 0 tot 2 jaar, van 2 tot 4 jaar en een 3+ groep.

We hebben gekozen voor deze samenstelling omdat we zien dat de grotere kinderen van 2 tot 4 jaar toch meer uitdaging nodig hebben. Zij krijgen verschillende activiteten aangeboden, hierbij kunt u denken aan bewegen op muziek, voorlezen of een leuk uitje.

De jongere kinderen krijgen meer rust en zij kunnen zich daardoor goed ontwikkelen. Voor hen zijn er ook leuke activiteten, zoals gezamenlijk zingen, voorlezen en knutselen.

De 3+ groep is een kleine groep van maximaal 8 kindjes. Door de leeftijd en de groepsgrootte zijn er extra mogelijkheden om aandacht te besteden aan bijvoorbeeld, taal, knutselen, kleuren en vormen etc. Ook een kringspel en samen lezen zijn erg leuke activiteiten voor deze leeftijdsgroep. Natuurlijk staat het lekker kunnen spelen voorop. Deze groep maakt ook gebruik van de knutselruimte bij Juut & Co.

Passende activiteiten

Juut & Co biedt de oudere kinderen, van 2 tot 4 jaar, aangepaste activiteiten, hierbij kunt u denken aan bewegen op muziek of een wandeling naar de speeltuin.

Ook voor de jongere kinderen zijn er passende activiteiten, zoals gezamenlijk zingen en knutselen en lekker buiten spelen.

Buitenspelen

Bij buiten activiteiten houden de grote kinderen rekening met de kleine kinderen en ieder leert van elkaar. Hier kunnen de kinderen zich uitleven op speeltoestellen, fietsen en auto’s. En bij mooi weer kunnen we een keer picknicken en met water spelen.